dimecres, 9 de setembre del 2009

64 Campionat Espanya de Patí a Vela a València

L’ultima setmana d’agost vaig participar al campionat d’Espanya de patí a vela a valència. Juntament amb 73 patinaires més, provinents de Catalunya, València, Balears i Andalusia.

Va ser una regata francament molt ben organitzada, i un concepte nou d’organització, al fer-se en un hotel on l’ambient familiar i l’ambient esportiu es mesclaven. Aprofito per felicitar en Fermín, que ha sigut clau i fonamental en el desenvolupament de la classe patí a valència. I artífex d’aquest campionat.

Vull felicitar el guanyador, que aquesta vegada ha sigut andalús, en la categoria sènior, i el subcampió, en Quim Esteba, que és un megacrack del patí, i que no ha pogut guanyar per molt poc. També com no l’Oriol Mahiques que ha guanyat una vegada més en la categoria junior.

Aquest dies he tingut parat una miqueta el blog, perquè estic reflexionant sobre el model de blog que crec que haig de tenir, això però, no ha parat l’activitat frenètica de feina a la federació.

Us adjunto un retall d’una entrevista meva publicada al “elperiodiconautico.com” sobre el campionat d’Espanya a valència.

http://www.elperiodiconautico.com/?p=10519