divendres, 1 de gener del 2010

Llicències d'escola: = preu + prestacions

Després de negociar amb les asseguradores, hem aconseguit augmentar les prestacions de les llicències d’escola i hem rebaixat també el preu, que repercutim directament en el preu de la llicència. Per la qual cosa el preu de les llicències del 2010 que era superior serà el mateix de l’any 2009.

Sempre procurant donar un servei als clubs i als seus esportistes i pensant en la promoció de la vela.

LLICÈNCIA D’ESCOLA

Categories de la Llicència d’Escola
A) Infantil
B) Juvenil
C) Sènior

Competències en la Llicència d’Escola
a) La Llicència d’Escola, és exclusiva per les escoles reconegudes de la Federació Catalana de Vela i es tramitarà a través de les escoles dels clubs o entitats afiliats/des i adherits/des a la FCV, d’acord amb els imports establerts per la mateixa FCV.
b) És vàlida per l’any natural, per tant, si es realitza un altre curs durant l’any a la mateixa o a una altra escola reconeguda o adherida a la FCV, s’utilitzarà la mateixa llicència d’escola.
c) La Llicència d’Escola no permet participar en competicions.
d) Aquesta Llicència es podrà utilitzar per la Copa Taronja, esdeveniment organitzat per l’Escola Catalana de Vela i que està dedicat als cursetistes de les diferents escoles reconegudes, i per la festa de final de cursets de cadascuna d’elles.

Cobertures de les LLICÈNCIES D’ESCOLA de la FEDERACIÓ CATALANA DE VELA

L’expedició de la Llicència d’Escola de la Federació Catalana de Vela té associada, en benefici dels seus titulars, una assegurança amb cobertura d’accidents corporals i és exclusiva per les escoles reconegudes de la Federació Catalana de Vela. La llicència d’escola de les entitats adherides tenen un tractament econòmic especial.

Cobertures de la pòlissa d’accidents
El titular d’una llicència expedida per la Federació Catalana de Vela, és beneficiari de la pòlissa d’accidents contractada amb la companyia Zurich España Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. a través de Puigpi 4 S.L. Societat d’Agència exclusiva. Companyia asseguradora: Zurich España Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. Pòlissa número per a l’any 2010: 49264229

Objecte de l’assegurança
El pagament de les despeses originades per la prestació de l’assistència sanitària derivada dels accidents corporals que puguin sofrir les persones, així com els capitals assegurats en cas de mort o invalidesa permanent absoluta i/o parcial, en el decurs de la de la participació en cursets de vela.
Cal entendre:
1) Com a accident corporal: la lesió derivada d’una causa violenta, sobtada, externa i aliena a la intencionalitat del lesionat.
2) Com a cursets de vela: sempre que siguin organitzats a les escoles reconegudes i/o adherides per la FCV.
3) La Llicència d’Escola no disposa de pòlissa de Responsabilitat Civil.

Garanties i capitals assegurats- Defunció: 6.010.12 €
- Invalidesa permanent absoluta i/o parcial: 12020.24 €
- Mort natural ( despeses d’enterrament): 1.500 €
- Assistència sanitària: la derivada per accident en les activitats descrites a l’objecte l’assegurança, a centres de lliure elecció, fins a un termini màxim de 12 mesos i un límit de 6.012 € .
Centres concertats d’assistència
La garantia assistencial sanitària per a qualsevol tipus de llicència federativa serà prestada a centres de lliure elecció.

PROCEDIMENT A SEGUIR EN EL CAS DE DANYS FÍSICS
En el cas de DANYS FÍSICS
a1 Portar a l’accidentat a atenció mèdica
a2 Omplir el Part Mèdic i presentar-lo (estarà penjat a la web)
a3 Passar l’informe a la Federació Catalana de Vela
L’accidentat s’ha de portar al centre mèdic més proper per fer-li les cures d’emergència junt amb el part d’accident que haurà de lliurar el mateix club on hagi ocorregut l’accident.

LLICÈNCIA D'ESCOLA 2010

Infantil (fins el 14 anys); escoles afiliades: 10 € escoles adherides: 16,00 €
Juvenil (15-18); escoles afiliades: 15 € escoles adherides: 23,00 €
Sènior (a partir dels 19); escoles afiliades 15 € escoles adherides: 23,00 €
Bateig de mar*; escoles afiliades 2 € escoles adherides: 3 €
*Les cobertures del bateig de mar són vàlides només per un dia, que serà establert per l’escola per fer només aquesta activitat.