dijous, 19 de novembre del 2009

Comunicat oficial de la Federació Catalana de Vela sobre el CERTIFICAT ISAF

Estimat navegant,

Després de dies de rumors de pantalà sobre la obligatorietat o no del certificat ISAF en les regates de creuers, i davant la inquietud que s’ha generat, hem pres cartes en l’assumpte i desprès de negociar amb Madrid (RFEV) hem aconseguit el següent:

- Que en les regates catalanes no sigui obligatori aquest certificat ISAF (ni en les de solitari, a dos o d’altura de caràcter català.)

- Que només serà obligatori el certificat ISAF en les regates del calendari Espanyol de solitari a dos i d’altura.

- Que es baixi el preu del curs de 450 euros inicials a 360 euros actuals
- Que organitzi el curs la RFEV i la FCV en un 50%.

- Que no s’organitzin només cursos a Santander.

- Que s’organitzin cursos al llarg de la geografia catalana, un a Barcelona (la tercera setmana de gener), un altre al Club Nàutic Cambrils (el mes de Març) i un tercer a la costa de Girona i tants com la demanda en sigui necessari.

Els membres que formem l’actual equip directiu de la federació som navegants en actiu, alguns de vela lleugera, altres de patí i molts de creuer, i vivim amb la mateixa intensitat i inquietud aquesta situació.

Nosaltres varem sortir elegits per donar des de la Federació Catalana de Vela un servei al navegant i al club, i amb la intenció de fer créixer l’esport de la vela i popularitzar-lo.

Aquesta és la guia, i l’esperit que ens mou a treballar incansablement per tirar endavant la vela al nostre país, i arribar a ser un referent.

Gerard Esteva
President
Federació Catalana de Vela