diumenge, 13 de març del 2011

Torna el gran llibre del Patí de Vela!


És per la vela un gran noticia el poder tenir altre vegada disponible el magnific llibre d’en Guido Depoorter sobre el patí.

En Guido Depoorter és sens dubte un gran referent de la vela a Catalunya i sobretot en el món del Patí de Vela. Impulsor de la promoció internacional del Patí de Vela, va ser qui el va fer conèixer a Bèlgica, França i holanda, l’any 1974 va guanyar el premi Herakles, amb aquesta obre, que és una veritable meravella i que ens explica com iniciar-se al patí, com aprendre'n i com perfeccionar, en regates etc.,..

Aquests darrers anys aquest llibre només és podia aconseguir prestat, o els que tenien més sort, podien gaudir d’algunes fotocopies, però el que el món del patí esperava realment era el fet de poder tenir aquesta edició com calia per poder gaudir del saber d’en Guido altre vegada i amb qualitat.

Fa uns anys va sortir un altre llibre, el “Navegar en patín a vela”, escrit per uns quants autors, els quals m’incloc, i coordinat per en Ricard Pedreira que va fer una feina extraordinària, però el contingut d’aquest llibre era més el fer conèixer el patí que ensenyar a perfeccionar la tàctica de la navegació. És per això que crec que el poder tenir de nou el llibre d’en Guido on ensenya als navegants a com millorar i perfeccionar en la navegació del patí és una gran noticia!

Felicitats Coco per tornar a fer reviure aquest joia de la navegació!

Podeu trobar més informació a :

Llibre Guido Depoorter
Adipav.org
Vela.Cat