dimarts, 29 de març del 2011

Remodelació de la junta directiva vela.cat

Arribant a les portes de l’equador de la legislatura l’equip de junta directiva de la federació ha fet una remodelació per tal de donar un nou impuls i oferir més i millors serveis als nostres esportistes i clubs.

Per això i perquè en el moments difícils econòmics que estem atravessant, creiem que pot ser una bona manera de donar un nou impuls, sobretot a la part esportiva.

Ahir la junta directiva va aprovar els següents renovació de càrrecs.

  • Natàlia Via-Dufresne com a Vicepresidenta 1ª, que assumeix també les funcions de Tecnificació.
  • Mònica Azón com a Vicepresidenta 2ª, assumint les funcions de Competicions.
  • Xavi Torres assumeix les funcions de Secretari.
  • Joan Barberà President del Comitè d'ensenyament.
  • Miquel Colomer passa a ser President del Comitè de creuers


Tots els nomenaments són d'un gran pes específic en el món de la vela i a més estem orgullosos de poder tenir dos dones al capdavant de la nostre entitat. La Natàlia Via-Dufresne, que ha estat vinculada a la Federació Catalana de Vela des de que va començar a navegar en vela infantil, va formar part de l'equip d'Alt rendiment i també de creuer, a més de com molts ja sabeu, ha sigut doble medallista olímpica. Pel que fa a la part més de gestió ha estat vinculada a nosaltres des de la primera part del nou projecte. Ha estat implicada també a la Barcelona World Race i participa activament a TV3 promocionant la vela. Segur que ens podrà transmetre tota la seva experiència i aquesta passió per la vela, essent un referent a disposició dels esportistes.

D'altre banda la Mònica Azón, regatista olímpica del CN Masnou, que ha navegat pràcticament en totes les categories i que va aconseguir els grans èxits amb Yngling, essent dos cops campiona del món i d'Europa. Ja fa molts anys que col·labora amb aquesta casa, com als inicis de la revista A tota vela. Pel que fa a aquesta legislatura ha estat treballant amb diversos equips, tant com a directiva de la federació com directora tècnica del CN Masnou. Un llibre de coneixements al cap davant de Competicions.

El nou secretari de la federació en Xavi Torres, és president de l'Associació de Windsurfistes de Premià i secretari nacional i català de la classe de Windsurf, i regatista en actiu.

Miquel Colomer qui ocuparà a partir d’ara la presidència del Comitè de Creuers, és l’actual representant dels creuers a l’assamblea de la federació, a més de secretari nacional i patrò del desafino, un x35. Ha obtingut grans èxits esportius en diverses classes, especialment en la seva època de First class 8.

En Joan Barberà responsable d’enseyament, qui ha estat vinculat des de sempre amb la vela en la seva basant d’ensenyament, home de les Terres de l’Ebre, ha col.laborat també amb la federació valenciana de vela.

Tots ells inicien les seves noves responsabilitats amb molta il.lusió i amb ganes de poder servir la vela catalana, als esportistes i als clubs.

Estem en un moment que qualsevol ajuda i col.laboració amb la federació serà benvinguda, aquells que tinguin inquietuds, ganes de col.laborar i ganes d’ajudar a tirar endavant la vela d’aquest país i que ho vulguin canalitzar a través de la federació info@vela.cat estem completament oberts a que sumin en aquesta nova etapa.

Volem agrair molt especialment la gran tasca que han desenvolupat els fins ara Vicepresidents Octavi Candela i Tony Colom, i també la del Secretari n'Estanis Armand, qui continuen a la junta directiva sense cartera. Els volem donar les gràcies per les seves hores invertides en el projecte vela.cat i la feina ben feta.

Esperem tenir grans encerts en aquesta nova etapa de la federació.

Com sempre resto a la vostre dispsició,

i recordeu, qui no corre, vela!