dimecres, 8 de febrer del 2012

La comunicació de vela.cat al servei dels clubs

Moment de la firma amb panorama produccions

La Federació Catalana de Vela, conscient de l’important esforç que els clubs realitzen per l’organització i divulgació de l’esport de la vela, està fent una aposta decidida i ferma per comunicar què fem i com ho fem. Tots sabem que tant important és fer realitat els nostres objectius com donar-los a conèixer. Tot allò que es fa i no es comunica, s’afirma, no existeix. Potser no cal ser tan extremista, però sí que es cert que tots plegats hem de fer un esforç per tal que el nostre calendari de regates i les nostres activitats siguin conegudes i, amb el temps, reconegudes pels amants de la vela i de l’esport en general.

Vela.cat ha creat el servei de comunicació que ja va fer les seves primeres passes abans i durant la celebració de la Setmana Catalana de Vela. Els mitjans de comunicació tan ONLINE com la premsa escrita, TV i ràdio respongueren positivament i vàrem tenir un ressò que esperem continuï en el futur.

El servei de comunicació té com objectiu difondre la vela catalana, per la qual cosa des de la Federació us oferim els nostres mitjans per difondre la informació que vosaltres, els clubs, genereu. D’una banda, la periodista Rosa Garriga s’encarregarà de fer arribar la vostra informació als diferents mitjans tan ONLINE com OFFLINE i, d’una altra, hem arribat a un acord amb la productora Panorama que farà el seguiment de més d’una vintena de regates amb la finalitat que les televisions catalanes i espanyoles en facin difusió.

L’ensenyament de la vela és una part essencial de vela.cat, ja que no podem oblidar que els més joves constitueixen la base del nostre futur. El servei de comunicació tindrà una especial cura per informar de les activitats de les escoles catalanes de vela. A més, al llarg dels propers mesos es durà a terme una producció audiovisual de vuit de les escoles que, dia a dia, contribueixen decididament en el creixement del nostre esport.

El webside vela.cat, Facebook, Twitter i Flicker són eines que estan a la disposició dels clubs i que ens ajudaran a difondre el nostre esperit d’estimació i treball per l’esport de la vela.

Només agrair l'esforç que cada dia fan els clubs per fer més gran el nostre esport!